Product Portfolio - welke kleuroplossingen biedt Innosolids

Innosolids gaat prat op haar Dry Liquid Color (DLC), welke hier regelmatig de revue passeert. Maar er is meer dan DLC. We beginnen bij de goedkoopste kleuroplossing en dat is het Pigment. Goedkoop maar steeds minder in gebruik. Vervolgens hebben we natuurlijk ook de meest gebruikte kleuroplossing in de kunststofindustrie, de Masterbatch, een geconcentreerd pigment die in cylindrische of ronde vorm wordt aangeboden. Wordt de Masterbatch in het klein aangeboden, dan wordt dat doorgaans Microbeat genoemd. Dan kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbijgaan aan de vloeibare kleuren, de Liquid Colors, die de basis vormden voor onze DLC-ontwikkeling. Liquids hebben buiten de bekende voordelen ook minder positieve kanten. De bekendste is het gevaar van knoeien. Ten slotte leveren ook Compound, eigenlijk is dat een afgedunde Masterbatch, die zo op de machine kan, kant en klaar ingekleurd materiaal. De duurste oplossing.

Additieven: er is nog meer dan DLC

Innosolids levert dus het hele spectrum van kleuren, maar hoe zit het dan met additieven? Ook daar ben je bij Innosolids aan het goede adres.

Of het UV-absorbers zijn, Process- and Heat-Stabilizers, Anti-Statica, Vlam-dovers en -vertragers, Lubricants, Antioxidants etc. you name it, we can supply it. We kunnen de additieven in de kleuroplossing verwerken of ook vaak los leveren.

Tot slot van dit korte verhaal over additieven even aandacht voor Laser-additieven. De Laser-Additieven voor High-Speed-Laser-Printing worden ontwikkeld door zusterbedrijf Innocabs. Wereldvermaard en daarmee de specialist bij uitstek voor deze specifieke tak van sport.

Dry Liquid Color

Lees meer

Dry Liquid Color

Lees meer

Dry Liquid Color

Lees meer

Dry Liquid Color

Lees meer

Laser Additives

Lees meer

Vlamdovende additieven

Lees meer

Antistatica

Lees meer

Lubricants

Lees meer