Over Innosolids

Zoals gezegd en geschreven een dynamisch team van gemotiveerde medewerkers die ervoor zorgdragen dat jullie, onze Partners, niet in de kou blijven staan maar op de eerste plaats komen. Dat is, naast de inventiviteit, onze voornaamste reden voor onze succesvolle groei. Als klant of Partner kun je ons vertrouwen. Kleurmatches zijn raak en op tijd klaar. Binnen 15 werkbare dagen is de kleur gematcht. Lees over onze producten en mogelijkheden op één van de specifieke pagina’s.

INNOSOLIDS

TEAM – Together Each Achieves More.
Onze technische specialisten zijn hoog geschoold en hebben een dot aan ervaring in de kunststofindustrie en dan met name op het gebied van kleuren, additieven en laser-printing.
Scholing gecombineerd met ervaring en een adequate en intensieve communicatie tussen alle teamleden intern en via ons sales-team ook extern, garanderen onze professionele ondersteuning en praktische adviezen in de richting van onze partners. Daarnaast kunnen we onze product-kwaliteit en onze leveringen garanderen door de onze strikte ISO voorwaarden continu te respecteren. 

INNOCABS

Dat lijkt veel op Innosolids. Dat klopt volledig. Ons zusterbedrijf Innocabs is ook innovatief bezig, maar niet op het gebied van kleuren maar wel op het gebied van Laser-printing op kunststof producten.
Innocabs is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van oplossingen voor High-Speed-Laser-Printing. Die oplossingen liggen in het ontwikkelen van klant-specifieke additieven. Deze additieven kunnen op kleur gezet worden en zo aan onze DLC / Masterbatch worden toegevoegd. Onze succesvolle samenwerking levert regelmatig synergetische voordelen in de Europese markt op. Voor meer info over Innocabs, klik hier.